SMS-lån hos Flexkontot

Detta är en högkostnadskredit!
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Låna från Flexkontot
Belopp
3 000 - 30 000 kr
Period
1 - 180 månader
Effektiv ränta
75.9 - 75.9 %

Flexkontot är ett företag som har innehar en ledande position på den svenska marknaden för kortfristiga lån. De erbjuder snabba och enkla lån via sin tjänst vilket gör det möjligt för människor att få tillgång till pengar när de behöver de som mest. Flexkontot är en av få långivare som erbjuder motsvarande sms-lån i Sverige vilket gör dem till ett mycket eftertraktat val för många.

Processen för att ansöka om lån från Flexkontot är mycket enkel och användarvänlig. Du ansöker genom att fylla i ett formulär på deras hemsida och får ett snabbt besked om du är beviljad eller inte. Och om din ansökan godkänns har du pengarna på ditt konto inom en till två dagar. Detta gör Flexkontot till ett utmärkt alternativ för människor som behöver låna pengar snabbt och enkelt.

Lånebeloppet varierar från 3 000 till 30 000 kronor och Flexkontot tillåter dig att välja låneperioden som passar dig bäst mellan 1 till 180 . Detta gör det möjligt för dig att välja en lösning som både är rimlig för din ekonomi och passar dina behov.

Det är viktigt att notera att Flexkontot har en hög effektiv ränta som kan uppgå till 75.9%. Detta innebär att du måste tänka på vilka kostnader som följer med lånet när du tar beslutet att låna pengar från dem. Så se till att jämföra deras erbjudande med andra långivare innan du tar beslutet att låna pengar från Flexkontot.

För att bli beviljad ett lån från Flexkontot måste du vara 18 år eller äldre och ha en regelbunden inkomst. Det är också viktigt att du har en god kreditvärdighet och inte har några aktuella betalningsanmärkningar. Flexkontot kräver också att du har ett svensk bankkonto och en svensk mobilnummer för att ansöka om ett lån.

Det är viktigt att tänka på att lån alltid bör ses som en sista utvägen och att det är viktigt att tänka på sin ekonomi och sina möjligheter att betala tillbaka lånet i tid. Innan du ansöker om ett lån från Flexkontot eller någon annan långivare rekommenderar vi att du gör en noggrann budget för att se om du har råd att ta på dig en sådan utgift.

Dessutom är det viktigt att jämföra låneerbjudanden från olika långivare för att säkerställa att du får det bästa låneerbjudandet för dina behov. Du bör jämföra räntor, lånebelopp, låneperioder och andra villkor för att säkerställa att du får ett lån som är rimligt och passar dina behov.

I slutändan är Flexkontot ett bra alternativ för dig som behöver låna pengar snabbt och enkelt. De erbjuder en snabb ansökningsprocess och har pengarna på ditt konto inom några dagar. Men, som med alla lån är det viktigt att tänka noga på dina möjligheter att betala tillbaka lånet i tid och att jämföra låneerbjudanden från olika långivare för att säkerställa att du får det bästa erbjudandet för dina behov.

Se här vad ett lån hos Flexkontot kostar för just dig.

Vanliga frågor och svar om Flexkontot

Går det att låna hos Flexkontot med betalningsanmärkning?

Ja, Flexkontot gör en samlad bedömning och därför finns det möjlighet att få låna även om du råkar ha en anmärkning.

Har Flexkontot något krav på inkomst?

Ja, det krävs hos Flexkontot att du har en inkomst på minst 120 000 kronor per år för att få låneansökan godkänd.

Har Flexkontot någon startavgift?

Ja, hos Flexkontot har du en startavgift på 475 kronor som tillkommer.

Är Flexkontot ett bra val?

Baserat på främst populäritet så hamnar Flexkontot på plats 2 av 14.

Läs mer hos Flexkontot

SMS-lån